21 prill 2010

Juvja, tjetër kontakt me Benitezin

Reja islandeze e tymit do ta detyrojë edhe Liverpulin të ndërmarrë një udhëtim të gjatë për të arritur në Madrid ku nesër në mbrëmje do të përballet me Atletikon në gjysmëfinalen e parë të Ligës së Europës.

Nisja do të bëhet me tren nga Londra, më pas një pushim në Paris.

Pikërisht në kryeqytetin francez është parashikuar një takim midis Juventusit dhe menaxherit të spanjollit.

Pengesa kryesore për arritjen e marrëveshjes ka të bëjë me faktin se Benitez nuk ka ndërmend të heqë dorë nga numri i madh i bashkëpunëtorëve të tij.