31 tetor 2009

Wenger i përgjigjet Robie Keane

Trajneri i Arsenalit iu është përgjegjur futbollistit të Tottenham rrethë deklaratës se do të i mund të i kalojnë rivalët. '' Nuk mendojë se është ashtu. Ju duhet të i bëni krahasimet me sukseset e kaluara. Nëse shikohet në aspektin historik suksesi ata duhet që së pari të luajnë 12 vite në Ligën e Kampionëve. Ata kanë skuadër të fortë, janë duke u përkrahur dhe kanë tifozë të zjarrët. Sot askush nuk mund të thotë se Arsenali nuk është para tyre''