31 tetor 2009

Park Ji-Sung përsëri mungon

Futbollisti i Man United Park Ji-Sung gjatë ndeshjes me kombëtaren ishte lënduar dhe ende nuk është shëruar. Trajneri i Man United Sir Alex Ferguson deklaroi se '' Që nga kthimi nga Koreja ai ka një kondicion të dobët. Edhe pse nuk kishte problem në fushë, ai gjatë kthimit në aeroplan kishte filluar që të i ejëtët gjuri. Shpresoj që ai për disa javë të shërohet''