31 tetor 2009

De Laurentis : Del Piero dhe Gatusso duhej të ishin aktorë

Presidenti i Napolit Aurelio De Laurentis ka tërhequr paralele ndërmjet futbollit dhe botës së kinemasë, duke pohuar se lojtarët janë si aktorë në një industri e cila është më afër kënaqësisë se sa sportit.

“ Unë shoh Del Pieron dhe Gattuson në një film. Del Piero është si pretendusi i qetë që fiton në fund, ashtu si Hugh Grant, ai do të ishte i adhuruari i femrave.”

“ Sa për Gattuson, atij do ti jipja një rol në filmat aksion.”

“ Futbolli është si industria e filmit, dhe kjo bën që klubet të kenë objektiva në grumbullimin e parave të majme.” deklaroi Aurelio De Laurentis për Tuttosport.