31 tetor 2009

Mascherano: Ende kemi shpresë

Edhe pas disa rezultateve të dobëta në dhjet javët e Premier Ligës duke u pozicionuar në vendin e pestë, por mbi Manchester Cityn dhe Aston Villan të cilat pozicionohen në vendin e gjashtë dhe shtatë, Argjentinasi Javier Mascherano është ende duke shpresuar në titullin e Ligës Premierë këtë vitë, pas dy dekadave pa e fituar këtë garë.- "Liga është ende e mundur. Nëse ne vazhdojmë të fitojmë qdo gjë ëshë e mundur, një gjë e sigurt që ne nuk mund të lëshojmë asnjë pikë si në udhëtim ashtu edhe vendas. Në futboll kurrë nuk i dihet, nëse fillon të fitosh mund ta mbash atë ritëm për një kohë të gjatë, por gjithashtu edhe shumë shpejt mund të ndërprehet ajo serie e mundshme e fitoreve. Duhet të luftojmë për titull nëse për asgjë tjetër për tifozët fantastik që i kemi, nuk na lanë asnjëherë vetëm si në rrugëtim si në ndeshjet në shtëpi."