30 tetor 2009

Shumë shpejtë zyrtarizimi

Administratori i Milanit Adriano Galliani edhe zyrtarisht ka bërë të ditur se kalimi i David Beckham te Rossonerët është vetëm çështje kohe." Ai do të vjen dhe ne do të dalim me deklaratën tonë pasi t'i arrijmë edhe disa nënshkrime dhe dokumete të fundit" deklaroi Galliani, i cili gjithashtu nuk e mohoi faktin se skuadra e tij mund të transferojë Ganezin e talentuar Dominic Adiyiah.