31 tetor 2009

Galliani: Berlusconi më ndryshoi jetën

Administratori i Milanos Adriano Galliani ka spjeguar lidhjet e tij me Berlusconin dhe si ka ndikuar ai në jetën e tij. Ata kanë filluar të punojnë së bashku që nga viti 1979. '' Berlusconi më ndryshoi jetën. Mua më kujtohet kur ai kishte vendosur që të blinte Milanon. Ne ishim duke u kthyer nga St Moritz. Ne pas Lindholmit dëshironim të sjellnim Trapattonin, por ai kishte dhënë fjalën për Interin. Ne ishim gjatë një miqësoreje me Parman, dhe ne ishim të impresionuar nga Arrigo Sacchi. Ndërsa Capello ishte vetë intuita e Berlusconit''