31 tetor 2009

Pellegrini: Unë jam i fokusuar në projektin tim

Trajneri i Real Madridit Manuel Pellegrini pas kritikave që kishte për ndeshjet e luajtura nuk ka vonuar dhe iu është përgjegjur kritikave. '' Unë jam sulmuar seriozisht me kritika. Unë kam nënshkruar për të bërë një ndryshim të madh, dhe mendoj se kjo nuk mund të bëhet për tre muajë. Unë jam kritikuar nga njerëzit e njëjtë që kanë kritikuar trajnerët e mëhershëm. Reali ka pasur 8 trajner të ndryshëm gjatë 5 viteve. Ata prej 18 titujëve kanë fituar vetëm dy. Ne kemi pasur një javë të keqe, por mendoj se kemi pasur rezultate të mira para se të vijmë në këtë javë''