31 tetor 2009

Ronaldo fton Rooneyn në Real

Crsitiano Ronaldo dëshiron që ish-bashkëlojtari i tij te Manchester United, Wayne Rooney, t’i bashkohet atij te Reali i Madridit.
“Wayne do të ishte një sensacion këtu. Mendoj se ne mund t’ia dalim me Rooney shumë mirë. Do të ishte shkëlqyeshëm nëse ai vjen. Ky është vendi ideal për lojtarët më të mirë në botë dhe nuk ka dyshim se ai është një prej tyre”.
“Wayne ka gjithë aftësinë dhe vendosmërinë që ju keni nevojë për të bërë një karrierë të mirë këtu. Ai ka treguar se sa i mirë është gjatë disa viteve të fundit në Angli. Dhe nuk ka dyshime se ai do të vinte dhe do të ishte një lojtar i njëjtë edhe n ë Spanjë. Do të ë pëlqente ta shoh atë një ditë në Real Madrid”, ka thënë Ronaldo.