31 tetor 2009

Crouch pret Arsenalin

Futbollisti i Tottenham Peter Crouch pret me padurim ndeshjen kundër Arsenalit dhe dëshiron që të mposhtë njërën nga katër skuadrat e mëdhaja. ''Do të ishte mirë që të i mposhtim njërën nga katër skuadrat e mëdhaja. Me kënd që flasë thojnë se e meritojmë njërin nga venedet e para. Edhe pse Man United dhe Chelsea janë shumë skuadra të forta shpresoj që Arsenalin dhe Liverpoolin të kalojmë. Ne kemi një skuadër të gjerë, nëse mungon Lenon ne kemi Bentley. Kështu që për ne nuk do të ketë problem''