31 tetor 2009

Bombat zgjojnë nga gjumi lojtarët e Romës

Lojtarë e Romës u zgjuan në panikë në orët e hershme të mengjesin përderisa disa tifozë të hidhëruar gjuajtën disa bomba brenda qendrës së trajnimeve në Trigoria, duke shkaktuar eksplodime të mëdha kurse protesta e tyre vazhdon.
Roma pas rezultateve të dobëta shpresoi se do të flinte e qetë dhe në paqe, por çfarë arriti ishte krejtësisht e kundërta.
Sipas Sky Sport Italia, incidenti ndodhi rreth mesnatës. Eksplodimi ishte aq i zhurmshëm sa që të gjithë në kamp u zgjuan. Policia u thirr menjëherë por nuk arriti të arrestojë ata tifozë.
Thuhet se dy automjete të policisë janë duke e ruajtur qendrën në Trigoria.