31 tetor 2009

Behrami: Jam i lumtur në Londër

Futbollisti i West Ham United Shqiptari Valon Behrami deklaroi se është i lumturë në Londër dhe se nuk dëshiron të kthehet në Serie A. '' Unë këtu jam u lumtur. Gjatë periudhës kur isha i lënduar këtu u sillen shumë mirë me mua. Dëshiroj që shumë shpejtë të fitoj besimin e trajnerit dhe të kthehem me lojë të mirë''