30 tetor 2009

Mund t'i arrijmë objektivat

Kapiteni i Juventusit Alessandro Delpiero ka thënë se ishte një fitore e madhe kundër Sampdorias me rezultat 5:1, por ai i bënë thirrje bashklojtarve të tijë t'a përsërsisin këtë lojë edhe kundër Napolit të Shtunën.- "Qfarë fitore e mrekullueshme, ishte një fitore e madhe edhe për lojtarët edhe për rëndësinë e pikëve si dhe për presidentin e ri të klubit Jean Claude Blanc. Mendoj se ne mund t'i arrijmë objektivat tanë bashk me këtë president si dhe me këtë staf teknik bashk me lojtarët të cilët i kemi."