31 dhjetor 2009

Xavi: Do të fitojmë më shumë tituj

Ylli i Barcelonës, mesfushori Xavi ka deklaruar se këto trofenjë të Barcelonës në vitin 2009 janë vetëm fillimi i asaj që duhet të pritet nga katalanët.
29 vjeçari Xavi parashikoi një vit më parë se viti 2009 do të ishte vit i mrekullueshëm për Barcelonën.
“ Unë kam thënë vërtetë se do të jetë vit i madh për ne.”
“ Por, kurrë nuk mund ta imagjinoj se do të fitonim gjithçka. Unë e pata një parandjenjë se do të ishte mirë. Unë pata vërtetë parandjenjë të mirë.”
“ Disponimi në kamp, mënyra si luajtëm…të gjitha këto u mblodhën dhe ja…”
“ Unë e them përsëri për vitin 2010 pasi që ambienti është i njëjtë.”
“ Do të jetë vështirë ta ripërtërisim këtë sukses, por them se do të fitojmë shumë tituj.” Përfundoi Xavi.