30 dhjetor 2009

Nasri dëshiron një vend bazë te përfaqësuesja e Francës

Samir Nasri shpreson që përmirësimet që ka treguar te Arsenali gjatë këtij sezoni, mund t’i ndihmojnë që të zë një vend në formacionin bazë të Francës.
Nasri dëshiron të jetë pjesë e Les Bleus në Kampionatin e ardhshëm Botëror, por me një rol më të rëndësishëm dhe jo të inkuadrohet vetëm nga banka rezervë.
“Dëshiroj të arrij një nivel të ri në skuadrën e Francës, jo vetëm të hy në skuadër dhe të shikoj (si luajnë të tjerët)”.
“Mendoj se mund të kem një vend në formacionin 4-2-3-1. Unë luaj në krah për Arsenalin, gjë që mund të ofrojë më shumë mundësi. Jam 22-vjeçar dhe tani duhet të arrij nivelin ndërkombëtar”, ka thënë Nasri për L'Equipe.