30 dhjetor 2009

Beckham: Rikthimi me Milanin në Old Trafford është e pabesueshme

David Beckham ka pranuar se rikthimi i tij në Old Trafford për tu takuar kundër Manchester Unitedit me Milanin është thjeshtë e pabesueshme.
Beckham rikthehet tek klubi i tij i parë i zemrës Manchester United, pasi që u largua nga Old Trafford për Real Madridin në 2003, dhe tani aktualisht është në Milanello.
“ Është një ngjarje e veçantë – të jem përballë tifozëve, menaxherit dhe shokëve. Do të jetë e pabesueshme.”
“ Nuk e di nëse do jem i lumtur nëse eliminohemi, por do të doja të kaloja këtë fazë, edhe pse nëse është e vështirë të bëhet zgjedhja me klubin në të cilin luaj, dhe në klubin ku e bëra famën, ku kalova gjithë ato vite të mira, dhe ku kam shumë shokë, këto gjëra janë gjithnjë të vështira.”
“ Por është një gjë e mirë pasi që kurrë më parë nuk jam rikthyer në Old Trafford si lojtar. Që shtatë vite më mungon çdo ditë.”
“ Më dhemb që sjam lojtar i Manchester United, më mungon klubi, më mungojnë tifozët dhe shokët te ky klub. Gjithmonë do të zë vend të posaçëm në zemrën time.”