30 dhjetor 2009

Beckham: Milani mund te fitoje kampionatin

“Milani padyshim qe mund te fitoje kampionatin”. Eshte i bindur David Beckham, i cili eshte i gezuar per kthimin tek skuadra italiane, ku ka gjetur “nje grup te ngjashem me ate te vitit te shkuar”, pervec mungeses se Maldinit, Kakase dhe Ancelotit.
Gjate konferences per shtyp te prezantimit, mesfushori anglez i eshte referuar edhe Champions League, ku Milani do te perballet me Manchester United.
“Kur mora vesh per perballjen gati sa nuk fillova te qaja”, eshte shprehur Beckham.