30 dhjetor 2009

Diego dhe Melo kthehen në stërvitje

Ka qenë sikur të ishte dita pas humbjes me Katanian, sepse nga ajo ditë nuk janë dukur më. Megjithatë të hënën, me rifillimin e stërvitjes, kanë qenë të pranishëm të gjithë lojtarët e Juventusit me përjashtim të Kaseres, Diegos dhe Felipe Melos. Surprizë për të gjithë, por jo për trajnerin dhe drejtuesit që i kanë dhënë tre lojtarëve një ditë më shumë pushim.

Arsyea është shpjeguar menjëherë: më 21 dhjetor, kur duhej të niseshin për në Amerikën e Jugut, dy brazilianët dhe uruguajani janë bllokuar nga koha e keqe në Malpensa dhe i kanë kërkuar klubit të rekuperojnë ditën e humbur në aeroport. Kërkesë që është miratuar, sepse “i respektojmë lojtarët që për të kaluar Krishtlindjet me familjen bëjnë udhëtime kaq të gjata”, ka thënë presidenti Blank..