30 dhjetor 2009

Bashkimi i vitit

Viti 2009 do të mbetet i paharruar për dy vëllezërit kosovarë; Shefki e Njazi Kuqi. Në këtë vit, të dy këta e realizuan ëndrrën e tyre të kahershme – për të luajtur së bashku në një ekip.
Gjatë afatit kalimtar veror, Shefki Kuqi u nda me Crystal Palace - që garon në Ligën e Parë angleze - dhe kaloi në klubin gjerman që garon në Bundesliga 2, TUS Koblenz, ku gjeti vëllanë e tij Njaziun.
Transferimi i Shefki Kuqit në Koblenz vlerësohet si mjaft i qëlluar, sepse tanimë sulmuesi kosovar është i njohur si një golashënues i dalluar i kësaj skuadre. Shpeshherë Shefki Kuqi bashkë me Njaziun përbëjnë dyshen sulmuese të klubit gjerman.