29 dhjetor 2009

Gerrard: Liverpooli do të ngritet në tabelë

Lideri shpirtëror i Liverpoolit Steven Gerrard vazhdon të shpresoj se pakënaqësitë e klubit me rangimin në Premier Ligë së shpejti do të marrin fund, dhe do të përkthehen në rezultate të mira.
“ Kur nuk keni rezultate pozitive gjithnjë mendoni se do të ndikoj në besimin tuaj, por ne dëshirojmë ta regullojmë këtë.”
“ Lojtarët janë të uritur dhe kam besim se do ti kthejmë gjërat në të mirën tonë.”
“ Ne do të ngritemi dalngadalë në tabelë.” Përfundoi Gerrard.