29 nëntor 2009

Ibra nga fillimi, Messi e Ronaldo rezervë

Lëndimet do të kufizojnë sadopak lojën e tre yjeve në ‘el Clasico’: Lionel Messi dhe Zlatan Ibrahimovic në njërën anë dhe Cristiano Ronaldo në anën tjetër.
AS njofton se Barcelona është e gatshme të rrezikojë me Ibrahimovicin që nga minuta e parë, ndërsa Messi do të startojë nga banka rezervë
Ndërkohë, edhe Ronaldo pritet të jetë zëvendësues në pjesën e dytë, përkundër se gjatë gjithë javës ka bërë stërvitje të plota.
Kjo do të thotë se sipas të gjitha gjasave, Karim Benzema dhe Gonzalo Higuain do të fillojnë në sulm.