30 nëntor 2009

Nani nuk është në shitje

Menaxheri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, ka insistuar se nuk planifikon ta shesë mesfushorin Nani në janar.
Reprezentuesi portugez ka shfaqur dëshpërimin e tij për pamundësinë të ruajë një vend në formacionin bazë të ekipit këtë sezon.
Milan dhe Benfica thuhej se janë të interesuara për 23 vjeçarin, pro Ferguson nuk është i interesuar ta shesë.
“Disa klube të mëdha janë përmendur, por nuk kanë bërë kontakt me ne. Edhe ashtu nuk dëshirojmë ta shesim”, deklaroi Ferguson.