30 nëntor 2009

Gjithçka gati për shortin e kampionatit botëror 2010

E gjithë vëmendja futbollistike do të jetë në Cape Town International Convention Centre këtë të premte , më 4 Dhjetor, kur 32 ekipet që u kualifikuan në kampionatin botëror Afrika Jugore 2010 do të mësojnë se cilët do jenë kundërshtarët e tyre në fazën e grupeve.
Një sallë gjigande është gati për tu shikuar nga më se 200 vende të botës, në miliona shtëpi.
Kjo sallë gjigande morri hiq më pak se 3600 orë për tu punuar, dhe me një sipërfaqe prej më se 900 m², e cila tanimë është gati për këtë ngjarje.
Pjesmarrjen në këtë event e kanë konfirmuar 27 nga 32 trajnerët e kombëtareve pjesmarëse siç janë : Carlos Dunga, Carlos Queiroz, Fabio Capello, Marcello Lippi, Vicente Del Bosque, Shuaibu Amodu dhe natyrisht selektori i kombëtares së afrikës jugore Carlos Alberto Pereira.