30 nëntor 2009

Drogba : Kemi arritur kulmin e mentalitetit ndaj kundërshtarëve

Sulmuesi i Chelseat Didier Drogba beson se fitorja bindëse e ekipit të tij të dielën ndaj Arsenalit i ka sjellur në piedestalin përkundret rivalëve të titullit.
“ Arsenali luajti lojën e tij, por ne ishim më të fortë se ata.”
“ Sa herë patëm rastiin ne shënuam. Ne i shfrytëzuam rastet. Fizikisht u mbrojtëm mirë dhe ishim vërtetë të fortë.”
“ Nuk e di për Arsenalin, por është në fuqinë tonë të paraqitemi ashtu kur duhet. Edhe kundër Man.U kur ndeshja ishte e vështirë, ne fituam.”
“ Ne e dimë se si ti trajtojmë situatat e vështira kur takimi është i vështirë. Kjo është arsyeja që kur kemi një rast ne shënojmë.”
“ Vendi i parë nuk është mjaft, por në këtë kohë është ogur i mirë. Ne duhet ti fitojmë ndeshjet tona.”
“ Kur je në maje të ligës është mirë, të tjerët duhet të na ndjekin. Ata duhet të bëjnë më shumë se ne për ti fituar ndeshjet.”
“ Është e vërtetë që Manchester United është ende mbrenda garës.”
“ Ne ishim në pozitën e tyre vitin e kaluar, prapa dhe duke i ndjekur.”
“ Është shumë vështirë dhe tani ata duhet të na ndjekin. Shpresoj se e kemi ekipin për të qëndruar në maje për pjesën e mbetur të sezonit.” Deklaroi Drogba.