29 nëntor 2009

Huntelaar : Milan e dëshironte fitoren

Sulmuesi i Milan Klaas Jan Huntelaar i dhuroi fitoren Rosonerëve duke shënuar dy gola në minutat e fundit të ndeshjes.
Holandezi shënoi dy gola kundër Catania në minutat shtesë duke i mundësuar kështu Rosonerëve të ngjiten në pozitën e dytë, me një pikë më shumë se Juventus ndërsa me shtatë më pak se lideri aktual Inter.
“Ne kemi kërkuar fitoren, dhe ishim në gjendje ta realizojmë synimin tonë, ” tha Huntelaar për Corriere delo Sport pas ndeshjes.
“Unë kam punuar shumë gjatë javës së fundit, dhe shpresoj që kam kryer një punë shumë të mirë. ”
“Reagimi i ekipit ishte pozitiv. ” përfundoi Holandezi.