30 nëntor 2009

Iniesta : Ronaldo më përuli

Andres Iniesta nuk ishte aspak i lumtur që Cristiano Ronaldo i kishte thënë të ndaloj së simuluari gjatë derbit në Camp Nou të dielën për shkak të paaftësisë së vet portugezit për të qëndruar në këmbë.
Mesfushori blaugran kishte rënë dy herë gjatë pjesës së parë, herën e parë ishte jobindëse, ndërsa herën e dytë u pa çartë që kishte fjalë mes tij dhe C.Ronaldos.
Iniesta ishte tepër i nervozuar që një lojtar si ai me atë reputacion u nënqmua para arbitrit Mallenco, duke qenë hera e parë që dikush i thotë të mos simuloj.
“ Jam ndjerë i përulur që Cristiano Ronaldo më tha të mos simuloj pasi që ai nuk është njeriu adekuat për ti thënë dikujt për të mos simuluar.”
“ Ai nuk duhet ti thotë të tjerëve se a duhet të simulojnë apo jo.” Deklaroi ‘San Andres Iniesta’