30 nëntor 2009

City do të ofroj 50 milion £ për Torres

Manchester City planifikon një transferim fantastik në Janar, duke e ndjekur që tani super sulmuesin e Liverpoolit Fernando Torres.
Siç raporton The Daily Mail City planifikon që me paratë që i ka ta dobësojë Liverpoolin, pasi që do të lansoj një ofertë të parefuzueshme prej 50 milion funtash për spanjollin.
Sidoqoftë, Torres do të dëshironte Champions League sezonin e ardhshëm, dhe një dëshirë që nuk do të mund të ja plotësoj këtë sezonë City.
Tani, Mark Hughes është nën presion të lartë pasi që zyrtarët e Cityt dëshirojnë asgjë më pak se vendin e katërt.
Nëse këtë nuk e arrin Hughes, atëherë menjëherë do të zëvëndësohet nga Guus Hiddink.