29 nëntor 2009

Guardiola : Fitore e zakonshme

Pep Guardiola ishte i lumtur me fitoren ndaj Real Madridin në derbin e së dielës mbrëma por menjëherë koncentrohet për takimin tjetër të mesjavës.

“ Ne e fituam takimin dhe kjo është e tëra. Kemi një test tjetër të menjëhershëm.”

“ Ambicia jonë është që të bëhemi kampionë dhe për këtë dua fitoren të mërkurën.”

“ Ishim të fortë mentalisht. Treguam mjaft karakter për të fituar në shtëpi. Reali është ekip shumë i mirë, nuk ka dyshim për këtë.”

“ Ata patën rastet e tyre dhe na bënë jetën të vështirë por provuam të merrnim posedimin.”

“ Une kam pritur që Reali të jetë agresiv që në fillim. Ata janë duke u përshtatur dhe mendoj se luajtën mirë.”

“ Shpeshherë luan më mirë dhe fiton, shpeshherë nuk luan mirë por fiton. Me dhjetë njerëz ne bëmë presion dhe sulmuan, duke krijuar disa raste.” Deklaroi pas ndeshjes Guardiola.