31 janar 2009

Seriç lë Beshiktashin për të shkuar tek Hajduku

Mesfushori Antoni Seriç është rikthyer tek Hajduku i Splitit, skuadër në të cilën ka luajtur edhe në vitet 1996 dhe 1999. Seriç largohet nga skuadra e Beshiktashit, pasi pati ardhur në këtë skuadër në muajt e verës. Gjatë gjithë kësaj kohe ai është aktivizuar vetëm tre herë me këtë skuadër.