31 janar 2009

Ndeshjet e Serisë A dhe B, me 15 minuta vonesë

Të gjitha ndeshjet e Serisë A dhe B që do të luhen në fundjavë, duke filluar që nga sfida Modena-Rimini, do të fillojnë me një vonesë prej pesëmbëdhjetë minutash. Këtë e ka vendosur Shoqata e Futbollistëve, për të protestuar kundër seancës gjyqësore të Gjykatës Sportive të Losanës. Kjo gjykatë ka skualifikuar për një vit Maninin dhe Pozancinin, sepse janë paraqitur me vonesë në kontrollin antidoping, pasi Federata e Futbollit i kishte liruar dhe “Coni” i kishte pezulluar për pesëmbëdhjetë ditë, për të mos marrë pjesë në asnjë ndeshje. Dy futbollistët kanë rezultuar pozitivë gjatë kontrollit antidoping.