31 janar 2009

Gudjohnsen kërkon përqendrim

Sulmuesi islandez i Barcelonës bën thirrje që skuadra e tij duhet të ketë përqendrim maksimal, sidomos në këtë moment të sezonit: “Fatmirësisht, e kapërcyem me sukses pengesën e vështirë të Kupës së Spanjës, por duhet të bëjmë kujdes në kampionat dhe sidomos në kohën kur të fillojë Liga e Kampionëve. Ndeshja ndaj Espanjolit tregoi qartë se shpëqendrimi më i vogël mund të na kushtojë vërtet shtrenjtë”.