07 prill 2011

“Të rejat në kampin juventin”


Del Neri po zhvillon një punë taktike me skuadrën. Së pari ai provoi në stërvitje një 4-2-3-1 me Grygera, Barzagli, Bonucci, Traore’ , Salihamidzic, Marchisio, Krasic, Martinez, Pepe dhe Toni, pastaj provoi një 4-4-2, me Grygera, Camilieri, Sorensen, De Ceglie, Martinez, Toni dhe Matri. Vazhduan në mënyrë të diferencuar Motta dhe Del Piero. Buffon u stërvit në palestër për shkak të një dhimbjeje në kurriz, së bashku me Chiellinin. Për pasojë, në portë do të jetë përsëri Storari. /fcjuventus-news/