06 prill 2011

Nedved dhe Marotta vizitojn Vinovon

Pas treningut të djeshëm në Vinovo e cila ishte dedikuar vetëm dhe ekskluzivisht atletikës, djemt e Luigi Del Neri sot kanë janë punuar në taktika.

Një lajm i mirë është për Martinez dhe Traore të cilët janë rikthyer në stërvitje, kurse një trening të posatshëm në fushë dhe në palestër ishte për Del pieron, De Ceglien dhe Mottan deri sa Chillini dhe Buffon kanë stërvitur vetëm në Palestër.

Në këtë stërvitje futbollistët ishin të vizituar nga Pavel Nedved, Beppe Marotta si dhe Fabio Paratici.

Biankonerët kanë filluar pregaditjet intenzive për tu pregaditur sa më mirë për ndeshjen e ardhshme që do të zhvillohet të Diellen në Olimpiko të Torinos me fillim nga ora 12:30.
/JUVENEWS.TK/