06 prill 2011

Juventusi mer një antar të ri në kryesi


Lajme të rëndësishme për avancimin e korporatave të Juventusit kan arritur sot, bordi i Juventusit në kry me Presidentin Andrea Agnelli në javët e ardhshme do të miratojë rritjen e kapitalit dhe një hyrje e re në kryesin e klubit por emri mbetet sekret.

Emërtimi edhe të një personi të ri në Bordin e Juventusit, do të sjellë një kapital prej 130 milion euro, që do të jenë të mjaftueshme ti mbulojnë shpenzimet financiare. Nëse Juventus nuk kualifikohet në Champions League do të jetë minus 60 milion euro, por investimi i ri prej 130 milion nga ky njeri do të jetë i mjaftueshëm edhe për merkaton e verës.

Sa i përket këti njeriu që do të jetë antar i ri i Bordit Juventin, askush nuk din asgjë, pasi që Bordi i Juventusit gjithçka po e mban sekrete. E rëndësishme është se me ardhjen e tijë në bordin Juventin, Juventus do të përfitoj shumë, por vlenë të falenderohet Andrea Agnelli për këto prurje të reja. Ky njeri është përplot ide e përgëzojm për punën që e bënë.
/JUVENEWS.TK/