06 prill 2011

Motta - Do të jetë i gatshëm për takimin e ardhshëm

Marco Motta i cili ishte lënduar në takimin kundër Romes, dhe më heret ishte larguar nga ndeshja, mund të jetë i gatshëm pët takimin e ardhshëm.

Në pyetje ishtë tërheqja e muskulit dhe rikuperimi i tij po shkonë shumë mirë që do të thotë se mund të jetë i gatshëm për ndeshjen kundër Genoes, pasi që mjeku i skuadrës ka deklaruar se lëndimi i Mottes nuk është shumë serjoz.

Buffon po punon në mënyrë të kufizuar por më së shumti në Palester.
/JUVENEWS.TK/