05 prill 2011

Montolivo e dëshiron Juventusin


Juventus po e vazhdon presion për Ricardo Montolivio të Fiorentinës, sipas "SKY SPORT" Motolivio ka vendosur të zgjedhë Juventusin, që do të thotë se nuk e ka ndërmend të vazhdoj kontraten me "Violen".

Tashmë kanë mbetur të arrihet marveshja ndërmjet Fiorentinës dhe Juventusit, që Montolivio në fund të stinorit të përfundoj në Torino.

Ju përkujtojm se për Ricardo Montolivio deri me tani kanë shprehur interesim vetëm Juventusi dhe Interi.
/JUVENEWS.TK/