05 prill 2011

John Elkann: Juventus me Agnellin është i sigurt

Presidenti i Grupit "EXOR" John Elkann është i sigurt dhe ka deklaruar:

Ne një të ardhme kemi hyrë me një besim më të madhë, sepse nuk e kam kontaktuar vetëm falas kusheririn tim Andrea Agnellin, të cilit jakemi besuar postin e Presidentit të Juventusit.

Jamë shumë i sigurt se Presidenti Agnelli do ta udhëheq një të ardhme të Juventusit me një pasion të madh dhe një vizion të qart.

Elkann e ka komentuar edhe gjendjen financiare të Juventusit:

Qëllimi i Juventusit është për të vendosur ekuilibrin financiar, të gjithë e dijnë se këtë stinor do ta përfundojm me -60 milion nëse nuk arrijmë të kfalifikohemi në fazen e Champions Leagues. Mirpo një lajm i mirë për ne është Stadiumi i ri që me të vërtetë është një "Punë e Madhe" dhe pasuri e rëndësishme - përfundoi John Elkann.
/JUVENEWS.TK/