04 prill 2011

Matri po tregohet vërtetë se është një "bombardues"

Edhe një gol i Alessandro Matrit, një gol më shumë në konton e tij. Në listen e golashenuesve po gjindet sa më lart, dhe kjo është ajo që ju ka nevoitur Juventusit më së shumti.

Matri deri me tani ka treguar se është një "Bombardues" i vërtet, ashtu i quajtur nga mendiat Italiane për Golashenuesit të cilët shenojn shumë gola. Pasi që shenonte Gola në Caglari, shumë njerz e kanë kritikuar tuke thënë se letë është të shenosh gola në skuadrat e vogla, mirpo Matri nuk është ndalur aty, me ardhjen në Juventus, Matri ka filluar të shenoj gola edhe me fanellen "BARDHEZI".

Deri me tani ka shenuar 17 gola, pas vetes ka lënë sulmues si Ibrahimovic, Pazzini, Gilardino dhe Robinho. Kjo tregon se Matri ka ndjenja për gol, po ti kishte gjuajtur edhe Penaltit do të ishte edhe para Etos icili nga 19 golat e shenuar, 5 gola i ka shenuar nga pika e bardh.

Renditja e Golashenuesve në Serie A.

25 GOLA: Cavani (4 penalti) (Napoli);
25 GOLA: Di Natale (5 penalti) (Udinese)
19 GOLA: Di Vaio (1 penalti) (Bologna);
19 GOLA: Eto'o (5 penalti) (Inter)
17 GOLA: Matri (1 penalti) (11 me Cagliarin) (6 me Juventusin)
14 GOLA: Ibrahimovic (2 penalti) (Milan)
13 GOLA: Pato (Milan)
12 GOLA: Pazzini (2 penalti) (6 me Sampdoria) (6 Inter);
12 GOLA: Sanchez (Udinese)
11 GOLA: Gilardino (Fiorentina)
10 GOLA: Pellissier (1 penalti) (Chievo);
10 GOLA: Robinho (Milan);
10 GOLA: Pastore (Palermo);
10 GOLA: Borriello (1 penalti) (Roma)
9 GOLA: Caracciolo (4 penalti) (Brescia);
9 GOLA: Quagliarella (Juventus);
9 GOLA: Hamsik (1 penalti) (Napoli);
9 GOLA: Crespo (3 penalti ) (Parma)
/JUVENEWS.TK/