04 prill 2011

Marchisio - është knaqësi të jeshë kapiten


Claudio Marchisio - Për herë të parë ka udhëhequr skuadren si kapiten, kurse për "TV RAI" deklaroj se është knaqësi të jeshë kapiten në ndeshje.

"Kam qenë pak i nervozuar, mirpo mendoj se mirë e kamë pranuar përgjegjësinë. Sa i përket ndeshjes, mendoj se kemi luajtur mirë, jemi mbrojtur shumë mirë dhe kemi sulmuar në kohën e duhur".

"Storari na ka rikthyer në ndeshje pas disa periudhave të vështira, mendoj se fitorja ishte e merituar. Ne po vim nga 4 ndeshje të mira, dy me përfaqsuesen ton dhe dy të tjera në kampionat, kjo fitore po na mundëson që të shpresojm në një të ardhme më të mirë". - Deklaroj Kapiteni Marchisio
/JUVENEWS.TK/