05 prill 2011

Marrota: Ende shpresa për vendin e katërt


Pas ndeshjes së fituar kundër Romës më rezultatin 0-2 për Juventusin, Marrota ka folur për gjendjën dhe besimin që është krijuar në klub.

Marrota është shprehur:

“ Asgjë nuk është e pamundëshme. Kemi obligim që të provojmë për të arritur deri në fund.

Unë besoj, shpresoj që edhe tifozët do të na mbështesin sepse kemi nevojë për ta në këto moment.

“Duhet të provojmë që ta arrijmë një vend ne katërshe që na dërgon në Champions League.

Natyrisht është shumë e vështirë,por ne duhet të provojmë deri në lojën e fundit.”
/JUVENEWS.TK/