05 prill 2011

Juventus e Fiorentina ndjekin Pablo Hernandez


Juventus dhe Fiorentina jane te interesuar per anesorin Pablo Hernandez (25 vjeç), aktualisht te Valencia ne Spanje. /JUVENEWS.TK/