05 prill 2011

Del Piero - E rëndësishme është fitorja


"Il Capitano" - Kemi fituar në një fushë shumë të vështirë, në këto momente po tregohemi se jemi një skuader e fortë por nuk mjafton me kaq.

Del Piero për shkak të një lëndimi nuk ka mundur t`ju ndihoj bashklejtarëve në fitoren ndaj Romes, por ka deklaruar se e rëndësishme është fitorja dhe hapi që po e mbajm drejt objektivit tonë.

Jam njerë shumë keq që për një lëndim të vogel nuk kam mundur t`ju ndihmoj bashklejtarëve të mi në një udhëtim kaq të vështirë. Mirpo pas ndeshjes jam njerë shumë më mirë, na mbeten edhe shtat ndeshje deri në fund dhe ne nuk guxojm të gabojm ka deklaruar Del Piero.

Del Piero para disa ditësh ka filluar një aktivitet humanitar për ti ndihmuar njerëzit në Japoni, pas asaj katastofe natyrore. Para super sfides Roma-Juventus, dy kapitenët Totti dhe Marchisio, kanë publikuar maicat e dizajnuar nga Del Piero ku shkruante "ALE10FRIENDSFORJAPAN". Këto maica janë publikuar edhe në ndeshjen Lecce-Udinese, nga Di Natale dhe Giseppe Vivas, po ashtu edhe super Derbi i Milanos, pikërisht dy Interista kanë prezentuar dizajnin e Del Pieros, e ata ishin Materazi dhe Yuto Nagatoma.

Del Piero i ka falenderu këtë njerz të cilët kanë publikuar dizajnin e ti duke ju thënë se jeni njerzë të mëdhenjë.
/JUVENEWS.TK/