04 prill 2011

Del Neri - Kjo skuadër mund të bëjë gjithçka!


Luigi Del Neri është shumë i knaqur me fitoren kundër Romes, po ashtu edhe i lumtur me djelmoshat e tij që treguan një lojë shumë të bukur dhe i ka përgëzuar për punen e tyre.

"Matri është i shkëlqyeshëm deklaroj Del Neri, i cili është pyetur edhe për Pazzinin që kaloj në Inter: Pozzo është i mirë në zonen e rrezikshme, mirpo Matri është më i lëvizshëm para portes së portjerëve".

Kjo fitore ika rigjallur ambiciet evropiane?

"Kjo skuadër mund të bëjë gjithçka". - nga fitoret me skuadrat e mëdha deri në luftën me skuadrat e vogla. Grupi i futbollistëve është shumë i fort, kemi shtat futbollist që luajnë në përfaqsuese, ende ne po rritemi.

Liga e Kampionëve?

"Nuk e di a do të arrijmë që ti rikuperojm këtë numër të madhë të pikëve, megjithatë ne do të mundohemi që të realizojm një gjë të tillë, them edhe një herë:
"Kjo skuadër mund të bëjë gjithçka".

Grosso ka qenë asistues i dy Golave?

"Fabio ka luajtur edhe më parë, unë e kam vrejtur se është në një formë të mirë dhe ka motiv për lojë, kam qenë i bindur se do të luaj mirë, lejtari që ka fituar kampionatin botror është i rëndësishëm për ndeshje të tilla. Po ashtu dua ta falenderoj edhe Mottan, i cili ka bërë një ndeshje të mirë ne duelet me Vuqinic, ai ka kualitete të larta dhe donë ti dëshmoj ato".

Storari?

Kamë shumë respekt për ata futbollist që gjinden në pankinen e Juventusit sepse i kuptoj se sa është e vështirë për të qëndruar në pankin. Ai ka treguar që është i shkëlqyeshëm dhe po punon që të jetë i gatshëm për çdo moment, me lejtar të tillë çdo trejner mund të flejë i lirë". - Deklaroj Del Neri
/JUVENEWS.TK/