04 prill 2011

Krasnic - Ne mund të luftojmë për qëllimet e mdha


Edhe një gol dhe një ndeshje e shkëlqyeshme e Krasic, që po përjeton një periudhë të shkëlqyeshme me Juventusin, në stinorin e parë me këtë fanell. Pas një goli kundër Brescias, Krasic shenon edhe kundër Romes, për avantazhin e Juves në Olimpiko të Romes.

"Jamë shumë i lumtur për Golin icili ndryshoj rrjedhen e lojës në të mirë të Juves, po ashtu jam i lumtur edhe me paraqitjen e mirë të të gjith futbollistëve si dhe për fitoren e madhe ndaj një rivali të madhë siç është Roma".

"Në këtë takim u pa se Juventus ende mund të luftojë për qëllime të medha, tashmë duhet të fokusohemi në ndeshjen e radhes që do të jetë edhe një test i vështirë për skuadren tonë".- deklaroj Krasic
/JUVENEWS.TK/