14 prill 2011

Juventus - Juventus Primavera 4:1


Paolo De Ceglie është shumë pran rikthimit në fushë pas një lëndimi që la jasht fushe për 6 muaj, ai sot është paraqitur në miqësoren e Vinovos.

De Ceglie ka luajtur me tërinjët e Juventusit, ku ka treguar një lojë të shkëlqyeshme dhë është në drejtim të mirë për tu rikthyer, po ashtu pjes e tërinjëve ishte edhe legjendari Giggi Buffon.

Del Neri ka hyrë me formacionin 4-4-2: Storari, Motta, Grygera, Barzagli, Grosso, Krasic, Giandoneto, Melo, Salihamidzic, Toni, Martinez. Ky formacio shpesh herë ka ndrëshuar ritmin e saj duke kaluar nga 4-4-2 në 4-1-4-1 ku Krasic ka luajtur mbrapa Tonit.

Pjesa e parë përfundoj me rezultat të barabart 1-1, Martinez ka shenuar gol pas një devjimit të Buffonit kur kishte goditur Krasic. Në 1-1 barazoj shumë shpejt Cortichia pas një goditje zhagaz.

Në pjesen e dytë në formacionin baz të Del Nerit mbeten vetëm Grygera dhe Giandoneto. Storari pjesen e dytë zavendësoj Buffonin tek skuadra e Primaveres, kurse ai u zavendësue nga iriu Branescu, në mbrojtje në pjesen e dytë janë inkuadrua edhe Bonucci, Sorensen dhe Traore, në mesfushë Aquilani, dhe Pepe, kurse sulmin e kan formuar dyshja Del Piero - Matri.

Takimi ka përfunduar 4-1, kurse golat në pjesen e dytë i kanë shenuar Boniperti, Matri dhe Bonucci.
/JUVENEWS.TK/