06 prill 2011

Juventus drejt Groznit


Në hapjen e stadiumit të ri modern në Grozni, vendasit e këti qëteti mund të përballen me Juventusin, Barcelonen apo Manchester Citin.

Nënkryetari i klubit Qeqen, Hajder Alhonov ka bërë me die se bisedimet janë duke vazhduar, derisa nuk kemi vendim përfundimtar se kushë do të merë pjesë në hapjen soleme të stadiumit tonë, ne nuk do të bisedojmë.

Mundë që të jenë Juventus dhe Manchester Citi por edhe Barcelona. Bisedimet janë në përfundim ka deklaruar Alhonov.

Hapja e stadiumit të ri në Grozni është e paraparë për daten 9 majë, në ditën e fitores së Rusis
/JUVENEWS.TK/