06 prill 2011

Del Piero - Edhe shtat hapa


Kapiteni i Juventusit Alex Del Piero ka pranuar që kishte qenë i nervozuar që nuk ishte i pranishëm në Derbin Roma - Juve, pasi që nuk kishte mundur të luante për shkak të një lëndimi.

Duhet t`ju them se isha i hidhëruar dhe i nervozuar para takimit Roma - Juve, sepse kam dashur që të jem në fushë për ti ndihmuar bashklojtarët e mi. Për fat të keqë lëndimi më ka larguar nga fushat e gjelërta , por pas takimit jamë ndjerë shumë i relaksuar si dhe sumë i lumtur.

Kjo fitore është shumë e rëndësishme për rikuperimin tonë, kemi dominu në një fushë të vështirë kundër një rivali të fortë. Ne jemi një skuader e fortë, këtë edhe po e tregojm, mirpo kjo nuk është e mjaftueshme, ne nuk mundemi dhe nuk guxojm të ndalemi, po na presin edhe shtat hapa deri në përfundim të stinorit, dhe dëshirojm që ky stinorë të përfundoj mësë miri për skuadren tonë. - Deklaroj Kapiteni Alessandro Del Piero
/JUVENEWS.TK/