23 maj 2010

Trezeguet kthehet në Monaco ?

Sulmuesi i Juventusit, David Trezeguet, mund të kthehet te Monaco këtë verë, nëntë vite pasi që e kishte braktisur principatën për të kaluar në Torino.

32-vjeçari, i cili është sulmuesi më i suksesshëm i Juventusit i të gjitha kohërave, duket se do të jetë pjesë e spastrimit të skuadrës gjatë muajve të ardhshëm.

Disa klube spanjolle dhe braziliane janë duke e vëzhguar vazhdimisht Davidin. Gjithmonë ekziston mundësia që të kalojë në Monaco. Natyrisht, për të qenë krejtësisht i sinqertë, në fillimisht duhet të takohemi me drejtorët e ri të Juventusit. Nuk mund të parashtroni teori të ndryshme pa u njohur me planet e drejtorëve”, ka thënë agjenti i Trezeguetit, Antonio Caliendo.