25 maj 2010

“Juventusi im lufton në të gjitha frontet”

Xhixhi Delneri është i vetëdijshëm, që i takon atij ta rikthejë “Juventusin të jetë i besueshëm” dhe se skuadra bardhezi është “e detyruar të punojë në maksimum për të arritur rezultatet maksimale. Juve duhet të ketë forcën, bindjen dhe mentalitetin për të luftuar për të gjithë objektivat, duke filluar nga Champions League. Është një detyrim që kjo skuadër ka kundrejt të gjithëve, kundrejt tifozëve dhe pronarëve”. Ndërkohë që shprehet i kënaqur që të paktën edhe Milani ka zgjedhur një trajner italian, Masimiliano Alegri.