20 maj 2010

Moggi: Ibrahimovic- I duhuri për Juven

Ish-drejtori i Juventusit, Luciano Moggi, beson se sulmuesi i Barcelonës, Zlatan Ibrahimoviç do të ishte njeriu ideal për Juven, të cilët shpresojnë të fitojnë ndonjë trofe sezonin e ardhshëm.

Mirëpo, Moggi pranon se procesi i sigurimit të shërbimeve të suedezit do te jetë shumë i vështirë.

“Një kthim i Ibrahimovicit në Juventus është shumë i vështirë”, ka thënë Moggi.

“Në vend të kësaj, ai do të ishte lojtari i përkryer për Juven nëse ata mendojnë që ta rindërtojnë skuadrën e tyre dhe të fitojnë ndonjë trofe në të ardhmen”, shtoi ai.